Tretmani u ponudi
Studia Nina

Tretman uključuje medicinsku obradu i uklanjanje kurijeg oka i/ili uraslog nokta.


Tretman uključuje obradu i oblikovanje noktiju na pedikerski način te aplikaciju trajnog laka na nokte. Aplicirana boja ili french na noktima stopala je postojana dok ju ne odlučite promijeniti ili skinuti.


Ovaj tretman je istinsko SPA iskustvo po vašem odbiru koji obuhvaća niz mirisnih tretmana u čijem opuštajućem i ljekovitom djelovanju uživaju i najzahtjevniji klijenti.


Tretman uključuje relaksirajuću masažu oba stopala u trajanju 15 min, koja će vas osvježiti i enerigizirati te smanjiti napetost ne samo u stopalima već i u cijelom tijelu.


Tretman uključuje obradu i oblikovanje noktiju na stopalima na pedikerski način. Tretman ne uključuje cijelu klasičnu/medicinsku pedikuru, već samo obradu noktiju, te lakiranje po želji.


Ukoliko ste u žurbi, a na svojim noktima bilo na rukama ili stopalima želite promjeniti boju laka ovaj tretman je za vas. On uključuje samo lakiranje u boji po vašoj želji, a prema protokolu lakiranja u 4 faze.


Tretman klasične pedikure podrazumijeva mehaničko (sa skalpelom) uklanjanje kalusa na stopalima te žuljeva i natisaka.


Tretman medicinske pedikure podrazumjeva tretman svih problema koje nalazimo na stopalima , a obavljaju je stručne i licencirane osobe.


Ovaj dio tretmana je dodatak tretmanu kozmetičke ili SPA pedikure u kojem dodatno rješavamo problem zadebljale kože/ kalusa ili manjih medicinskih problema stopala( kao i u tretmanu klasične pedikuru) upotrebom skalpela.


Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.