Tretmani u ponudi
Studia Nina

Studio Nina nudi usluge kompletne njege ruku i stopala, te noktiju.
Svi tretmani njege i spa rituala provode se isključivo sa proizvodima prirodnog porijekla po načelima najnovijih principa kozmetike i kozmetologije.
Proizvodi sadrže razne esencije prirodnog porijekla, ljekovite biljne ekstrakte poput preslice, pšeničnih klica, nevena, zelenog čaja i slično, te esencijalna ulja, vitamine i komplekse lipida. Svi proizvodi su kontroliranog porijekla te garantiraju kvalitetu.
Za detaljnije informacije o odabiru usluge prema Vašim potrebama savjetujte se s našim terapeutima +385 91 466 5128

Tretman uključuje kupku za revitalizaciju stopala, pilling stopala, oblikovanje i skračivanje noktiju, korekciju zanoktica, masažu ruku/stopala, te lakiranje klasičnim lakovima po želji.


Ovaj tretman je utimativni spa doživljaj, nakon kojega će vaše ruke u trenutku poprimiti prekrasan njegovan izgled.


Tretman uključuje mini njegu noktiju na kojima je apliciran klasičan gel ili akril ili boja, sa skračivanjem i oblikovanjem noktiju, njegom zanoktica te aplikacijom gela u boji ili samo završnog sjaja.


Tretman se sastoji od oblikovanja i njege noktiju ruku, njege i uklanjanja viška suhe kožice oko noktiju te lakiranja po želji (klasično, french ili half moon).


Tretman se sastoji od pillinga ruku na bazi prirpdnog šečera sa zrncima jojobe Cuccio Naturale, njegom i oblikovanjem noktiju i zanoktica, hidratacijskim tretmanom Cuccio losion po izboru s kratkom masažom ruku, te lakiranjem noktiju sa lakom za učvršćivanje noktiju ili lakom u boji po želji.


Tretman uključuje medicinsku obradu i uklanjanje kurijeg oka i/ili uraslog nokta.


Tretman uključuje obradu i oblikovanje noktiju na pedikerski način te aplikaciju trajnog laka na nokte. Aplicirana boja ili french na noktima stopala je postojana dok ju ne odlučite promijeniti ili skinuti.


Ovaj tretman je istinsko SPA iskustvo po vašem odbiru koji obuhvaća niz mirisnih tretmana u čijem opuštajućem i ljekovitom djelovanju uživaju i najzahtjevniji klijenti.


Tretman uključuje relaksirajuću masažu oba stopala u trajanju 15 min, koja će vas osvježiti i enerigizirati te smanjiti napetost ne samo u stopalima već i u cijelom tijelu.


Tretman uključuje obradu i oblikovanje noktiju na stopalima na pedikerski način. Tretman ne uključuje cijelu klasičnu/medicinsku pedikuru, već samo obradu noktiju, te lakiranje po želji.


Ukoliko ste u žurbi, a na svojim noktima bilo na rukama ili stopalima želite promjeniti boju laka ovaj tretman je za vas. On uključuje samo lakiranje u boji po vašoj želji, a prema protokolu lakiranja u 4 faze.


Tretman klasične pedikure podrazumijeva mehaničko (sa skalpelom) uklanjanje kalusa na stopalima te žuljeva i natisaka.


Tretman medicinske pedikure podrazumjeva tretman svih problema koje nalazimo na stopalima , a obavljaju je stručne i licencirane osobe.


Ovaj dio tretmana je dodatak tretmanu kozmetičke ili SPA pedikure u kojem dodatno rješavamo problem zadebljale kože/ kalusa ili manjih medicinskih problema stopala( kao i u tretmanu klasične pedikuru) upotrebom skalpela.


Ukoliko uvijek želite imati uredno nalakirane nokte, a nemate vremena svakih dva do tri dana za popravke, trajni lak je rješenje!


Tretman uključuje mehaničko skidanje proizvoda sa noktiju, nakon čega sljedi oblikovanje, njega prirodnih noktiju, zanoktica te aplikacija posebnog preparata u obliku laka na bazi preslice za regeneraciju ploče nokta i lakiranje po želji.


Pronto soak off gelovi pripadaju zadnjoj generaciji topivih gelova. Njihova poroznost omogućuje potpuno uklanjanje sloja soak off gela s površine prirodnog nokta, korištenjem Cuccio otapala.


Tretman uključuje nadogradnju ili rekonstrukciju traumatiziranih noktiju tehnikom akrila ili produljivanje noktiju na rukama.


KLASIČNI UV GEL SISTEM

Klasični gelovi se godinama tradicionalno koriste u kozmetičkoj industriji za njegu prirodnih i ugradnju umjetnih noktiju.


Mnogo je načina kojima možete ukloniti suvišne dlačice na nogama, pazusima i bikini zoni.


Masaža drvenim valjcima za najučinkovitije uklanjanje celulita.


Sportsko medicinska masaža posebno je usmjerena na mišiće, tetive i ligamente odnosno općenito na tijelo izloženo sportskim aktivnostima.


Mikrodermoabrazija je nježna, bezbolna metoda bez rizika od alergija i ožiljaka, kojom možemo regulirati do kojeg stupnja i koliko agresivno želimo pristupiti tretmanu.


Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.