O nama
vrhunske usluge njege noktiju, stopala, masaža,...

Smješten u centru Zagreba, u Vlaškoj 79 ( u dvorišnom dijelu) Studio Nina je mjesto u kojem se istovremeno možete pobrinuti za vlastito zdravlje I ljepotu te kvalitetno opustiti.

Od kraja 2005. godine, svoj vrhunski položaj u svijetu kozmetičkih usluga duguje upravo tretmanima manikure i pedikure, njege lica, njege tijela, depilacija, make up-a, u kojima koristi samo visoko kvalitetne proizvode luksuznih kozmetičkih brendova Cuccio, SpaRitual, Deborah Lippmann...

U ponudi su medicinski tretmani:

pedikure, estetske pedikure, manikure, nadogradnje i rekonstrukcije noktiju, masaže za žene, maderoterapija, depilacije, ekstenzije trepavica i ostali tretmani uljepšavanja i njege lica i tijela.

Vjerujemo da ćete u širokom spektru usluga pronaći nešto za sebe.

Važno je naglasiti da je osim stvarne potrebe za provođenjem navedenih mjera, provođenje istih ujedno i zakonska obveza regulirana Zakonom o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti (NN RH br.6O/92 - cl.11.stavak 1.tc.5.).

Želimo Vam srdačnu dobrodošlicu u Studio Nina!

 

Studio Nina


Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.