Tretmani u ponudi
Studia Nina

Ovaj tretman je istinsko SPA iskustvo po vašem odbiru koji obuhvaća niz mirisnih tretmana u čijem opuštajućem i ljekovitom djelovanju uživaju i najzahtjevniji klijenti.

Niz mirisnih tretmana uključuje kupku za revitalizaciju stopala, pilinge morskim solima sa esencijalnim uljima Cuccio Naturale, osvježavajuće spa eliksire, masku za obogaćivanje kože s vitaminskim kompleksima i antioksidantima za njezinu regeneraciju te opuštajuću masažu kombiniranu s bogatim hidratantnim preparatima, lak za učvršćivanje noktiju ili lakiranje po želji.

Tretman ne uključuje medicinsku pedikuru.

Usluga lakiranja je uračunata u cijenu.

Spa i Paradiso pedikura su tretmani koji transformiraju klasični pedikerski tretman u vrhunski regenerirajući doživljaj za vaša stopala. Nova generacija proizvoda i usluga koja će osvježiti i energizirati, te vratiti vitalnost vašim stopalima. Usluge pedikure formulirane su sa najefektivnijim prirodnim sastojcima i preparatima pomno odabranih najboljih biljnih vrsta, koji će njegovati i imati regenerativni učinak, podjednako na vašu kožu kao i vaš duh.

Trajanje tretmana : 60 min

Pedikura

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.